BEZLEPKOVÉ PEČENÍ
24.7.2019 | Blog
PEČEME BEZ LEPKU
Pronásleduje Vás mlsná? Máte rádi sladkosti? Vyzkoušejte naše bezlepkové kopečky s čokoládou. Jsou jednoduché na přípravu, chutné a hlavně vláčné i další dny. Jsou pečené ve formě na muffiny, takže nemusíte nic krájet, jen se zakousnete.
Čokoládový kopeček
V misce smícháme 2 vyklepnutá vejce a 100g cukru krupice a vyšleháme. Přidáme 0,1li vlažného mléka, 1 lžíci prášku do pečiva, 100g povoleného másla, špetku soli a bezlepkovou směs Jizerka (dá se koupit skoro v každém větším obchodě). Vše vymicháme do hladkého těsta. Připravíme si formu na muffiny (12 košíčků), vymažeme máslem a připravenou směs rovnoměrně rozlijeme do formiček. Tak do 3/4, kopeček nam ještě vyběhne. Do každé formičky nakonec přidáme nalámanou kvalitní čokoládu podle chuti. Pečeme 12 minut při 180 stupních. Nakonec posypeme moučkovým cukrem a hrrr na ně.